Vi tilbyder rådgivning indenfor miljøområdet med naturpleje, jagt og jagtudleje

Kontakt os på tlf: 26259791 eller på mail: jakob@miljoeognatur.dk

Skal vi ringe dig op?​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er jeg?​

Miljø og natur er et enkeltmands firma som er startet den 1. oktober 2008. Før jeg besluttede at blive selvstændig og uafhængig konsulent var jeg sektionsleder i landets største miljøafdelingen i LandboMidtØst.

Jeg har en meget solid viden om den danske miljølovgivning. Jeg startede med at arbejde med dansk miljølovgivning i 2001. Jeg er uddannet biolog, og startede min erhvervskarriere som ferskvandsbiolog i Vejle Amt. Efter et par år med ferske vande, naturpleje og miljøgodkendelse af dambrug, begyndte jeg med miljøgodkendelser af landbrug.

Jeg er opvokset med landbrug i Himmerland, og ret hurtigt kunne jeg mærke, at jeg meget hellere ville hjælpe landmændene med at ansøge om udvidelser. I 2005 blev ansat i LandboCenter Randers-Viborg, hvor jeg arbejde med naturplaner, VVM-screeninger og redegørelser. I forbindelse med fusionen til LandboMidtØst blev jeg sektionsleder med ansvar for Natur og Miljø afdelingen med 15 medarbejdere.

Jeg bor sammen med min hustru og børn på et lille landsted på Djursland, hvor vi opdrætter engelske fuldblodsheste til galopsporten. Derudover bruger jeg den resterende fritid på jagt og jagthunde. Vi har to dejlige labradorer.​

Referencer

Lille firma - store resultater

Læs mere...​

Jakob bar den hurtigt gennem systemet

Læs mere...​

Miljø og Natur

Frellingvej 27

8560 Kolind

Tlf:26 25 97 91

CVR:25914562

Email:

jakob@miljoeognatur.dk