Vi tilbyder rådgivning indenfor miljøområdet med naturpleje, jagt og jagtudleje

Kontakt os på tlf: 26259791 eller på mail: jakob@miljoeognatur.dk

Skal vi ringe dig op?​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Miljøgodkendelse

Ønsker du at udvide din produktion eller ønsker du blot at ændre en lille smule, etablere en gyllebeholder eller ensilage plads - ja så skal du have en miljøgodkendelse.

I forhold til de tidligere VVM screeninger, så er en miljøgodkendelse betydelig mere omfattende og griber mere ind i din hverdag og din selvbestemmelse på ejendommen. Det er derfor vigtigt, at du får den bedste miljørådgivning man kan få - og det får du i Miljø og Natur.

I Miljø og Natur er der fokus på netop din sag og din situation - og grundstenen i min rådgivning er strategisk rådgivning. Derfor vil jeg ofte stille en række spørgsmål til, om det er det rigtige projekt, jeg vil komme med forslag til implementering af ny teknologi, som vil være med til at fremtidssikre netop din produktion. Desuden har det meget stor betydning for tidsforbruget, om du er helt afklaret inden vi går i gang med ansøgningen.

Når du får din miljøgodkendelse er det vigtigt for mig, at du forstår betydningen af godkendelsen, og jeg opfordrer derfor til, at vi sammen slutter processen af med en snak om godkendelsen og vilkårerne osv.

Har du brug for en snak om mulighederne på netop din ejendom, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Referencer

Lille firma - store resultater

Læs mere...​

Jakob bar den hurtigt gennem systemet

Læs mere...​

Miljø og Natur

Frellingvej 27

8560 Kolind

Tlf:26 25 97 91

CVR:25914562

Email:

jakob@miljoeognatur.dk